Iced Coffee Cream (Rezept)

Zutaten für 4 Portionen
2 EsslöffelInstant coffee
4 TeelöffelLight-brown sugar
1/3 TasseBoiling water
1/4 TeelöffelGround cinnamon
3 PriseMixed Spice
2/3 TasseCold water
1 1/2 TasseMilk; chilled
1 TeelöffelVanilla extract
5 EsslöffelWhipping cream
Ice cubes
4 kleinScoops vanilla ice cream
1/2 TeelöffelSweetened cocoa powder
Cinnamon sticks (3")
 Lime slices (opt)
 Grated chocolate (opt)

Rezeptzubereitung:

Dissolve coffee and brown sugar in boiling water. Add cinnamon and Mixed Spice.

Add cold water and stir well. Add milk, vanilla and whipping cream. Whisk lightly until evenly combined.

Put 2 ice cubes into each glass. Half fill with coffee mixture. Add a scoop of ice cream to each glass and top up with remaining coffee. Sprinkle with unsweetened cocoa powder. Garnish with cinnamon sticks, lime slices and grated chocolate, if desired. Serve at once with long-handled spoons.

desired, top each with a little whipped cream.

 
Rezept suchen:
im Titel:
in den Zutaten:
suchen
 
Weitere Rezepte finden sie in der grössten Rezeptdatenbank im Internet unter
www.cuisine.at

Dort kann dieses Rezept auch als PDF-Datei angezeigt werden, in das eigene Rezeptbuch abgespeichert werden, etc.

Um dieses Rezept auf www.cuisine.at anzuzeigen folgen sie bitte diesem Link