Runny Butter Tarts (Rezept)

Zutaten für 1 Portionen
1/4 TasseRaisins
16 Tart shells; baked
1/4 TasseButter;soft
1/2 TasseSugar; brown, lightly packe
1/2 TasseCorn syrup
Egg
1 TeelöffelVinegar
1 TeelöffelVanilla
 Salt

Rezeptzubereitung:

Preheat oven to 400F. Sprinkle raisins evenly in baked shells. In bowl, cream together butter and sugar; beat in corn syrup, egg, vinegar, vanilla and salt. Pour into pastry shells, filling each 3/4s full.

Bake in 400F oven for about 10 minutes or just till runny in centre. Let cool in pan for 1 minute, remove to rack and let cool completely.

Makes 16 tarts.

 
Rezept suchen:
im Titel:
in den Zutaten:
suchen
 
Weitere Rezepte finden sie in der grössten Rezeptdatenbank im Internet unter
www.cuisine.at

Dort kann dieses Rezept auch als PDF-Datei angezeigt werden, in das eigene Rezeptbuch abgespeichert werden, etc.

Um dieses Rezept auf www.cuisine.at anzuzeigen folgen sie bitte diesem Link