Crisp Bread And Butter Pickles (Rezept)

Zutaten für 8 Portionen
4 ca. 1 LiterThinly sliced cucumbers
1/2 TassePickling salt
1 1/2 TeelöffelTumeric
2 TeelöffelMustard seed
Med. white onions *
5 TasseSugar
1 TeelöffelCelery seed
5 TasseCider vinegar

Rezeptzubereitung:

* Onions should be peeled and thinly sliced. ~- ~- Mix the cucumbers and onions with the salt and 2 quarts of cracked ice and let them stand, covered with a weighted lid, for 3 hours. Drain thoroughly and put the vegetables in a large kettle. Add the sugar, spices and vinegar and bring almost to a boil, stirring often with a wooden spoon, but do not boil. Pack the pickles into hot jars and seal. Makes 7 - 8 pints.

 
Rezept suchen:
im Titel:
in den Zutaten:
suchen
 
Weitere Rezepte finden sie in der grössten Rezeptdatenbank im Internet unter
www.cuisine.at

Dort kann dieses Rezept auch als PDF-Datei angezeigt werden, in das eigene Rezeptbuch abgespeichert werden, etc.

Um dieses Rezept auf www.cuisine.at anzuzeigen folgen sie bitte diesem Link