Crisp Cookies (Rezept)

Zutaten für 1 Portionen
1 TasseButter or other shortening
Egg, well beaten
1/2 TeelöffelSalt
2 TeelöffelBaking powder
1 TeelöffelNutmeg
2 TasseSugar
1/2 TasseMilk
4 TasseFlour
1 TeelöffelCinnamon

Rezeptzubereitung:

Cream the butter, add the sugar gradually, and cream mixture until light. Add eggs and beat thoroughly. Sift 3 cups of the flour with the salt, baking powder and spices and add alternately with the milk. Add more flour to stiffen may require up to 5 cups flour). Chill for several hours. Roll very thin and cut with cookie cutters. Put on greased baking sheet and bake at 450-F about 7 minutes.

Recipes, Culinary Arts Press, 1936.

 
Rezept suchen:
im Titel:
in den Zutaten:
suchen
 
Weitere Rezepte finden sie in der grössten Rezeptdatenbank im Internet unter
www.cuisine.at

Dort kann dieses Rezept auch als PDF-Datei angezeigt werden, in das eigene Rezeptbuch abgespeichert werden, etc.

Um dieses Rezept auf www.cuisine.at anzuzeigen folgen sie bitte diesem Link