Corn Bread (Rezept)

Zutaten für 1 Portionen
1 TasseCornmeal, yellow
1 TasseCornmeal, white
1 TeelöffelSalt
1 TasseMilk, skim
4 TeelöffelBaking powder
*or:
4 TeelöffelSugar
Egg, well beaten
1 TasseFlour
2 TeelöffelButter, melted

Rezeptzubereitung:

Add the sugar and salt to the cornmeal. Beat the egg well and pour into the milk; stir this mixture into the meal, beating thoroughly. Sift the flour and baking powder into the meal, add the melted butter and beat hard. Pour the mixture into a greased pan and bake at 400-F until brown. To make a thin crisp Johnny Cake, use an oblong pan and spread batter thinly. For a soft loaf, spread batter thickly.

Fine Old Recipes, Culinary Arts Press, 1936.

 
Rezept suchen:
im Titel:
in den Zutaten:
suchen
 
Weitere Rezepte finden sie in der grössten Rezeptdatenbank im Internet unter
www.cuisine.at

Dort kann dieses Rezept auch als PDF-Datei angezeigt werden, in das eigene Rezeptbuch abgespeichert werden, etc.

Um dieses Rezept auf www.cuisine.at anzuzeigen folgen sie bitte diesem Link