Aztec Pyramid Avocado Dip (Rezept)

Zutaten für 8 Portionen
Avocado *
2 TasseSour Cream
2 TasseCheddar; Sharp, Shredded
Green Onions; Sliced, Use All
1 TasseCream Cheese; Softened
1 1/3 x ca. 30 gTaco Seasoning Mix; 1 Pkg
3 TasseFresh Tomatoes; Fine Chopped
1/2 TasseBlack Olives; Sliced
2 EsslöffelLemon Juice

Rezeptzubereitung:

* Use 3 California Avocados (dark skinned type) that have been peeled ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Layer 1: (Bottom) Mash the avocados and blend in the lemon juice, mixing well, and spread evenly in a bowl or on a serving plate to the edges of the dish. Layer 2: Beat the cream cheese until smooth and creamy. Blend in the sour cream, mixing well, and blend in the taco seasoning, blending well. Spread over the avocado layer. Layer 3: Sprinkle the cheddar cheese over the cream cheese mixture. Layer 4: Distribute the tomatoes over the cheddar cheese layer. Layer 5: Spread the green onions over the tomato layer. Layer 6: Top with the black olives. Serve at room temperature. Makes about 10 1/2 cups of dip. Suggested Dippers: Tortilla Chips, Bell peppers, Lobster, Jicama

 
Rezept suchen:
im Titel:
in den Zutaten:
suchen
 
Weitere Rezepte finden sie in der grössten Rezeptdatenbank im Internet unter
www.cuisine.at

Dort kann dieses Rezept auch als PDF-Datei angezeigt werden, in das eigene Rezeptbuch abgespeichert werden, etc.

Um dieses Rezept auf www.cuisine.at anzuzeigen folgen sie bitte diesem Link