Roasted Red And Green Pepper Dip (Rezept)

Zutaten für 6 Portionen
Red Bell Pepper
1 1/2 TasseMayonnaise
1 TeelöffelDried Parsley; Crushed
Green Bell Pepper
1/2 TasseSour Cream
Garnishes
Fresh Parsley; Chopped, Or
Paprika
Dried Parsley; Crushed
2 EsslöffelLemon Juice
1 EsslöffelFresh Parsley; Chopped, Or

Rezeptzubereitung:

Slice the peppers in half, vertically, and remove the seeds. Char under the broiler on both sides (about 5 minutes per side). Remove and cool. Peel and dice the peppers and set aside. Blend the mayonnaise and sour cream until smooth. Mix in the lemon juice and parsley then blend in the peppers. Cover and chill. Garnish with additional parsley and sprinkle with paprika, if desired. Makes about 3 cups of dip. Suggested Dippers: Deli Meats, Elephant Garlic Chips, Baby Corn, String Beans, Carrots, Bread Sticks

 
Rezept suchen:
im Titel:
in den Zutaten:
suchen
 
Weitere Rezepte finden sie in der grössten Rezeptdatenbank im Internet unter
www.cuisine.at

Dort kann dieses Rezept auch als PDF-Datei angezeigt werden, in das eigene Rezeptbuch abgespeichert werden, etc.

Um dieses Rezept auf www.cuisine.at anzuzeigen folgen sie bitte diesem Link