Cheddar Crumble Apple Pie (Rezept)

Zutaten für 8 Portionen
9" Unbaked Pie Shell
Topping
1/2 TasseUnbleached Flour
1/3 TasseBrown Sugar; Firmly Packed
1/3 TasseSugar
1/2 TeelöffelCinnamon; Ground
Filling
1 1/2 x ca. 450 gCooking Apples; *
4 TeelöffelUnbleached Flour
6 x ca. 30 gCheddar;Md, Shredded, 1 1/2 C
1/4 TeelöffelNutmeg; Ground
5 EsslöffelButter
1 EsslöffelLemon Juice; Fresh

Rezeptzubereitung:

* Use a cooking apple such as Granny Smith's. Core, peel and thinly ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Make a high rim around the pie crust. Combine all the dry ingredients in the topping and cut in the butter until crumbly. Set aside. Toss the apples and lemon juice together and add the cheese, flour, and nutmeg, tossing and mixing well. Arrange the apples in the crust and sprinkle on the topping. Bake in a preheated 375 degree F. oven for 40 to 50 minutes. Serve warm with Vanilla Ice Cream if desired.

 
Rezept suchen:
im Titel:
in den Zutaten:
suchen
 
Weitere Rezepte finden sie in der grössten Rezeptdatenbank im Internet unter
www.cuisine.at

Dort kann dieses Rezept auch als PDF-Datei angezeigt werden, in das eigene Rezeptbuch abgespeichert werden, etc.

Um dieses Rezept auf www.cuisine.at anzuzeigen folgen sie bitte diesem Link