15 Minute Soup (4 Points) (Rezept)

Zutaten für 6 Portionen
1 1/2 x ca. 450 gExtra lean ground beef
2 DoseMinestrone soup
2 DoseTomatoes with green chilis
2 TassePinto beans
2 TasseFrozen mixed vegetables
 Salt and pepper; to taste
 Garlic powder; to taste

Rezeptzubereitung:

Brown beef with salt, pepper and garlic. Drain on paper towel and add back to dutch oven. Add remaining ingredients and cook for 30 minutes.

Good served with cornbread.

4 Points

veggie soup for 1 point per serving! Black beans are a great substitute for the pinto beans, also.

 
Rezept suchen:
im Titel:
in den Zutaten:
suchen
 
Weitere Rezepte finden sie in der grössten Rezeptdatenbank im Internet unter
www.cuisine.at

Dort kann dieses Rezept auch als PDF-Datei angezeigt werden, in das eigene Rezeptbuch abgespeichert werden, etc.

Um dieses Rezept auf www.cuisine.at anzuzeigen folgen sie bitte diesem Link