Peanut Butter and Jelly Cookies (Rezept)

Zutaten für 12 Portionen
1/2 TasseButter Or Margarine
3/4 TassePeanut Butter
1/2 TasseSugar
3/4 TasseBrown Sugar; Firmly Packed
1 grossEgg
1 1/2 TasseUnbleached All-Purpose Flour
1/2 TeelöffelBaking Soda
1/2 TeelöffelBaking Powder
1/4 TeelöffelSalt
1 TeelöffelVanilla Extract
 Jam Or Jelly

Rezeptzubereitung:

Mix the butter, peanut butter, sugar, brown sugar, egg and vanilla together, blending well. Blend in the flour, baking soda, baking powder, and salt, beating until well mixed. Cover and chill for 1 hour. Heat the oven to 375 Degrees F. Shape the dough into 1-inch balls and place 3 inches apart on lightly greased cookie sheets. With your thumb press deeply into the center of each ball. Bake for 10 to 12 minutes or until set but not hard. Let cool. Spoon small amounts of jam or jelly into each thumbprint

 
Rezept suchen:
im Titel:
in den Zutaten:
suchen
 
Weitere Rezepte finden sie in der grössten Rezeptdatenbank im Internet unter
www.cuisine.at

Dort kann dieses Rezept auch als PDF-Datei angezeigt werden, in das eigene Rezeptbuch abgespeichert werden, etc.

Um dieses Rezept auf www.cuisine.at anzuzeigen folgen sie bitte diesem Link