Croquignolles, Aunt Rose's Mardi Gras Doughnu (Rezept)

Zutaten für 6 Portionen
2 TasseFlour
2 EsslöffelSugar
2 TeelöffelBaking powder
1/2 TasseMilk
Eggs
1 PriseSalt
1 TeelöffelPure vanilla extract
 Oil for deep frying
 Powdered sugar

Rezeptzubereitung:

{ Submitted by Alcee-Hymet Family }

Mix the flour, sugar and baking powder together in a bowl. Make a well in the middle and add the eggs, milk, salt and vanilla. Beat these together and gradually work on the flour. Roll out on a floured board to about 1/4 inch or a little thinner if preferred.

Cut the dough into 2 x 4-inch strips and simply make 3 or 4 slits in the center of each. Fry in deep oil until golden brown. Sprinkle with powdered sugar.

Hint: These will be firmer than doughnuts.

[ The Legends of Louisisna Cookbook; Sheila Ainbinder; Isbn 0-671-70817-1 ]

 
Rezept suchen:
im Titel:
in den Zutaten:
suchen
 
Weitere Rezepte finden sie in der grössten Rezeptdatenbank im Internet unter
www.cuisine.at

Dort kann dieses Rezept auch als PDF-Datei angezeigt werden, in das eigene Rezeptbuch abgespeichert werden, etc.

Um dieses Rezept auf www.cuisine.at anzuzeigen folgen sie bitte diesem Link