30-Min: Herbed Pork Cutlets (Rezept)

Zutaten für 4 Portionen
Egg
1/3 TasseDry bread crumbs
1/4 TasseFresh basil, chopped
2 EsslöffelFresh oregano, chopped
1 EsslöffelParmesan, fresh grated
1 TeelöffelFresh thyme, chopped
1/2 TeelöffelPepper
1/4 TeelöffelSalt
1 x ca. 450 gFast-fry pork cutlets
2 EsslöffelVegetable oil

Rezeptzubereitung:

In shallow dish, lightly beat egg. In separate shallow dish, stir together bread crumbs, basil, oregano, Parmesan, thyme, pepper and salt. Dip pork into egg to coat well; press into bread crumb mixture, turning to coat all over.

In large skillet, heat half of the oil. Over medium heat; cook pork, in batches and adding remaining oil if necessary, turning once, for 8-10 minutes or until just a hint of pink remains inside. Serve with new red potatoes and yellow beans.

4 servings for $5.37CDN [Aug 95]

Per Serving: about 255 calories, 28 g protein, 12 g fat, 7 g carbohydrate,

[-=Pam=-] PA_Meadows@msn. Com

 
Rezept suchen:
im Titel:
in den Zutaten:
suchen
 
Weitere Rezepte finden sie in der grössten Rezeptdatenbank im Internet unter
www.cuisine.at

Dort kann dieses Rezept auch als PDF-Datei angezeigt werden, in das eigene Rezeptbuch abgespeichert werden, etc.

Um dieses Rezept auf www.cuisine.at anzuzeigen folgen sie bitte diesem Link