30-Min: Beef Fajitas (Rezept)

Zutaten für 4 Portionen
1 EsslöffelVegetable oil
Onion, cut in strips
Garlic cloves, minced
1 EsslöffelChilipulver
1/4 TeelöffelSalt
1/4 TeelöffelPepper
1 x ca. 450 gLean ground beef
1/2 TasseSalsa
Sweet red pepper, chopped
Sweet green pepper, chopped
1 kleinZucchini, thinly sliced
10-inch flour tortillas
2/3 TasseLow-fat sour cream
2 TeelöffelDijon mustard

Rezeptzubereitung:

In nonstick skillet, heat oil over medium-high heat; cook onion, garlic, chili powder, salt and pepper, stirring often, for 5 minutes or until onion is softened.

Add beef and salsa; cook, breaking up beef with back of spoon, for about 3 minutes or until beef is no longer pink. Add peppers and zucchini; cook, stirring, for 3 minutes or until tender-crisp and liquid has evaporated.

Meanwhile, wrap tortillas in foil; heat in 350F 180 °C oven for 5 minutes or until warmed through. Stir sour cream with mustard. Divide beef mixture among tortillas and roll up. Serve with sour cream mixture.

4 servings for $9.56CDN [Aug 95]

Per Serving: about 545 calories, 31 g protein, 25 g fat, 49 g carbohydrate, good source calcium, excellent source iron

[-=Pam=-] PA_Meadows@msn. Com

 
Rezept suchen:
im Titel:
in den Zutaten:
suchen
 
Weitere Rezepte finden sie in der grössten Rezeptdatenbank im Internet unter
www.cuisine.at

Dort kann dieses Rezept auch als PDF-Datei angezeigt werden, in das eigene Rezeptbuch abgespeichert werden, etc.

Um dieses Rezept auf www.cuisine.at anzuzeigen folgen sie bitte diesem Link