100% Wheat Bread (Rezept)

Zutaten für 16 Portionen
 x ca. 450 gLoaf:; (1 Lb Loaf):
1 1/4 TasseWater; (1 C)
1 1/2 TeelöffelSalt; (1 Tsp)
2 EsslöffelCanola Oil; (1 1/2 Tsp)
2 EsslöffelHoney; (1 1/4 T)
2 1/8 TasseWhole-Wheat Flour; (1 1/2 C)
3/4 TasseFlour; Unbleached, (2/3 C)
3 EsslöffelGluten Flour, 100%; (2 T)
2 EsslöffelWheat Germ; (1 1/2 T)
2 EsslöffelWhey; Powdered, (1 1/4 T)
1 EsslöffelActive Dry Yeast; (2 Tsp)

Rezeptzubereitung:

"The Complete Book of Bread Machine Baking", edited by Lara Pizzorno

I don't know where they get the title since this is not 100% Ww. However, I have been told that this is the best bread that I have made so far by two different sources. The crust has a nice crunch and the bread is light with a delicious flavor. This book emphasizes healthy breads, that is why they suggest canola instead of vegetable oil, unbleached flour instead of all purpose flour, and why they add wheat germ. I don't doubt that you can easily substitute.

"Therese Klodnicki" <Terry_Klodnicki@msn. Com>

 
Rezept suchen:
im Titel:
in den Zutaten:
suchen
 
Weitere Rezepte finden sie in der grössten Rezeptdatenbank im Internet unter
www.cuisine.at

Dort kann dieses Rezept auch als PDF-Datei angezeigt werden, in das eigene Rezeptbuch abgespeichert werden, etc.

Um dieses Rezept auf www.cuisine.at anzuzeigen folgen sie bitte diesem Link