Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
6 x ca. 30 g | Self-raising flour |
1 Teelöffel | baking powder |
1 Esslöffel | cinnamon ground |
6 x ca. 30 g | margarine |
6 x ca. 30 g | Light golden soft sugar |
3 gross | eggs beaten |
1 Esslöffel | Treacle |
4 x ca. 30 g | Dried chopped dates |
Pre heat the oven to 180 °C. Lightly oil a 2lb loaf tin. Sift the flour, baking powder and cinnamon into a bowl.
Put the margarine and sugar in a food processor, whizz until light and fluffy. Add the eggs and treacle, whizz again for a few seconds.
Add the sifted dry ingredients and whizz again. Add the dates and pulse for a few seconds until just combined.
Spoon into tin. Smooth the surface and cook for 45 minutes - 1 hour or until a skewer when inserted comes out clean.
Carlton Food Network http://www. Cfn. Co. Uk/
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|