Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Walnut Bread
Zutaten für 1  Menge anpassen
die Zutaten:
Regular Loaf (About 1 Lb
2/3 Tassewater
egg white
1 Teelöffelbutter or margarine
1 1/2 TeelöffelInstant dry milk powder
1 1/2 Teelöffelsugar
1/2 Teelöffelsalt
2 Tassebread flour
1/2 TasseChopped California Walnuts, toasted
1 TeelöffelFleischmann's Bread Machine Yeast
Large Loaf (About 1 1/2 Lb
1 Tassewater
egg whites
1 1/2 Teelöffelbutter or margarine
2 TeelöffelInstant dry milk powder
2 Teelöffelsugar
3/4 Teelöffelsalt
3 Tassebread flour
3/4 TasseChopped California walnuts, toasted
1 1/2 TeelöffelFleischmann's Bread Machine Yeast
die Zubereitung:

Select loaf size recommended by the manufacturer of your machine.

Measure all ingredients into bread machine pan in the order that the bread machine manufacturer suggests.

Process in basic or quick cycle on medium/normal crust setting. Remove baked bread from pan and cool on wire rack.

Tips: For larger nut pieces, process in fruit/nut cycle and add nuts at the signal. To measure water, pour into transparent liquid-ingredient measuring cup; read measurement at eye level. To measure flour, spoon into standard dry-ingredient measuring cup and level with knife. 1 1/2 tablespoons equal 1 tablespoon plus 1 1/2 teaspoons. To toast walnuts, place in shallow baking dish. Bake at 375'F. 10-15 minutes or until golden, stirring occasionally.


Anmerkungen zum Rezept: