Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pakistani Chicken
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Chickens; fryers, 2-1/2lb ea quartered
16 x ca. 30 gYogurt; plain
1/4 Tasselemon juice
cloves garlic minced
2 Teelöffelsalt
2 Teelöffelcumin
1 1/2 Teelöffelginger
1 Teelöffelpaprika
1/2 TeelöffelCayenne (opt.)
1/2 Tassesalad oil
die Zubereitung:

Cut 1-1/2 inch slits an inch apart in chicken, and place in a large shallow dish. Combine remaining ingredients; spoon over chicken. Cover and marinate 3 hours in refrigerator, turning occasionally.

Broil or grill 5 inches from heat 20 minutes on each side or until tender, basting occasionally with marinade.

Coleman.


Anmerkungen zum Rezept:
keine