Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Italian Stuffed Bread
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Loaves frozen bread
2 x ca. 450 gmeat ground
1 EsslöffelEach fennel seed, oregano, salt & Pepper
 Green onions, cut small
 cheddar cheese grated
 Stuffed salad olives
 Jalapeno peppers
 parmesan
die Zubereitung:

Let 2 loaves frozen bread rise. Divide each loaf into 4 parts. Roll flat into about 1/4" ovals. Cook 2 lbs ground meat, with 1 tbsp each: fennel seed, oregano, salt & Pepper. Spread over bread. Next spread green onions cut small. Layer grated cheddar cheese lay, stuffed salad olives. Then a layer of jalapeno peppers and sprinkle w/ parmesan cheese. Bring side and ends of bread up and seal. Let rise 20 minutes. Bake til brown, approximately 20-25 minutes at 375 deg. Cool. Wrap in foil and freeze. Reheat in same foil. Serve hot.


Anmerkungen zum Rezept:
keine