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Indian Bean Bread
Zutaten für 1  Menge anpassen
die Zutaten:
Large
2 TasseNonfat soymilk or rice milk
2 Esslöffelhoney
1/4 TasseSafflower oil
2 TasseWhole wheat bread flour
2 TasseGarbanzo (chickpea) flour
1/2 TasseRice polish
4 EsslöffelVital gluten
1/4 TasseFlaxseed
2 EsslöffelCoriander seeds crushed
1 Teelöffelsalt
4 Teelöffelyeast
1 TeelöffelMustard seeds or cumin (opt)
Medium
1 1/2 TasseNonfat soymilk or rice milk
1 1/2 Esslöffelhoney
3 EsslöffelSafflower oil
1 1/2 TasseWhole wheat bread flour
1 1/2 TasseGarbanzo bean flour
3/8 TasseRice polish
3 EsslöffelVital gluten
3 EsslöffelFlaxseed
1 1/2 EsslöffelCoriander seeds crushed
3/4 Teelöffelsalt
3 Teelöffelyeast
3/4 TeelöffelMustard seeds or cumin (opt)
Small
1 TasseNonfat soymilk or rice milk
1 Esslöffelhoney
2 EsslöffelSafflower oil
1 TasseWhole wheat bread flour
1 TasseGarbanzo bean flour
1/4 TasseRice polish
2 EsslöffelVital gluten
2 EsslöffelFlaxseed
1 EsslöffelCoriander seeds crushed
1/2 Teelöffelsalt
2 Teelöffelyeast
1/2 TeelöffelMustard seeds or cumin (opt)
die Zubereitung:

Follow directions of your breadmaker for this type of bread. Almond milk or cow's milk also works well in this recipe. The spices add a subtle flavor, which is accented well with a chutney spread or served with hummus or baba ganouj.

Mm format by Mary Ann Young


Anmerkungen zum Rezept:
keine