Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Herbed White Bean Dip with Crudites and Toasts
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
15 x ca. 30 gWhite kidney beans, canned, drained
1 Esslöffellemon juice fresh
cloves garlic minced
1 Teelöffelolive oil
1/2 Teelöffelground cumin
1/4 Teelöffeloregano dried
 salt
 pepper
 cayenne pepper
 Additional dried oregano, to taste
 Crudites
 Toasted pita wedges
die Zubereitung:

Puree first 6 ingredients in processor til smooth. Season with salt and pepper.

Transfer mixture to shallow bowl. (Can be made 1 day ahead. Cover and chill. Let stand 30 minutes at room temperature before serving.)

Sprinkle with cayenne pepper and additional oregano.

Serve with crudites and toasted pita chips.


Anmerkungen zum Rezept:
keine