Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Fagiolini Verdi E Carote Stufati Con Prosciutto
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 x ca. 450 ggreen beans fresh
 Sm/tender
3 mittelcarrots
 salt
 pepper
1/2 TasseChopped prosciutto -- (about
Oz)
3 Esslöffelbutter
 basil leaves fresh
die Zubereitung:

Snap both ends of the green beans and pull the strings. Soak in cold water and drain well. Peel the carrots and wash them in cold water. Cut into sticks of about the same size as the green beans. In a small skillet, heat the butter and toss in the chopped prosciutto. Add vegetables and saute until crisp tender. Season lightly with salt and pepper and serve with a sprinkling of finely chopped basil on top of them.


Anmerkungen zum Rezept:
keine