Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Danish Fondue
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
6 x ca. 30 gLean middle bacon, rind removed and finely chopped
1 kleinonion finely chopped
3 Teelöffelbutter
3 Teelöffelflour plain
8 x 30 mlLager
8 x ca. 30 gGrated Havarti cheese
8 x ca. 30 gGrated Samso cheese
 Sm Sweet and sour gherkins and chunks of light rye bread, to serve
die Zubereitung:

Method: Put bacon, onion and butter into a saucepan and cook until bacon is golden and onion is soft. Stir in flour, then gradually add lager and cook until thickened, stirring frequently. Add cheeses, stirring all the time, and continue cooking until cheeses have melted and mixture is smooth. Pour into a fondue pot and serve with gherkins and chunks of light rye bread.

(Serves 4-6)


Anmerkungen zum Rezept:
keine