Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Daniel Boone Tavern Spoon Bread
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Tassemilk
1 TasseCreamed corn; canned
1 TasseYellow cornmeal; water ground
egg beaten
1 Esslöffelbaking powder
1 Teelöffelsalt
2 Esslöffelbutter
die Zubereitung:

Stir 2 cups milk, 1 cup canned cream corn with 1 cup water ground (yellow) cornmeal over med. Heat to make a mush. Add 3 well beaten eggs, removing from heat at once. Beat well and add 1 Tb baking powder, 1 tsp. Salt, 2 Tb butter (melted). Beat 3 minutes; Pour into greased 2-qt. Casserole. Bake 30 to 35 minutes at 350 degrees F or till lightly browned. Serve warm. Source: Secret Restaurant Recipes * Duplicated by Gloria Pitzer


Anmerkungen zum Rezept:
keine