Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Crabmeat Au Gratin #1
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Rib celery; finely chopped
1 Tasseonion finely chopped
1/4 x ca. 450 gbutter or margarine
egg yolks
1/2 Tasseall-purpose flour
1 Teelöffelsalt
1 Dose(13-oz) evaporated milk
1/2 Teelöffelred pepper
1/2 Teelöffelblack pepper
1 x ca. 450 gcrabmeat white
1/2 x ca. 450 gCheddar cheese grated
die Zubereitung:

Saut, onions and celery in butter or margarine until onions are wilted. Blend flour in well with this mixture. Pour in the milk gradually, stirring constantly. Add egg yolks, salt, red pepper and black pepper; cook 5 minutes. Put crabmeat in a bowl suitable for mixing and pour the cooked sauce over the crabmeat. Blend well and then transfer into a lightly greased casserole; sprinkle with grated cheese. Bake at 375 degrees for 10 to 15 minutes or until lightly brown.

From <A Taste of Louisiana>. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept:
keine