Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chile Tuna Sea Shells
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Green chiles, skinned,
 Seeds removed, chopped
2 EsslöffelPrepared chile sauce
1 DoseWhite tuna, drained and
 Flaked
1/4 Tassemayonnaise
2 TeelöffelPrepared horseradish sauce
green onions chopped
1/4 TasseGreen Olives sliced
1/2 x ca. 450 gSea shell macaroni
Avocado, peeled, pit
 Removed, chopped
Sprigs cilantro, chopped
die Zubereitung:

Chile Pepper" magazine, Dec. 1989 Chile Tuna Sea Shells Cook the macaroni in 4 quarts of salted water until just done but still firm. Drain and rinse in cold water.

Combine all the ingredients, except the avocado and cilantro, and allow to sit for 2 hours to blend the flavors. Garnish with the avocado and cilantro and serve.

Serves: 4 Heat Scale: 5


Anmerkungen zum Rezept:
keine