Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Broccoli Orientale
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Esslöffelvegetable oil
1 x ca. 450 gBoneless, skinless chicken thighs or breasts, cut into strips
1 kleinOnion, cut into 1" squares
1 mittelGreen or sweet red pepper, cut into 1" squares
10 1/4 x ca. 30 gCampbell's Cream of Broccoli Soup
3 Esslöffelwater
1 Esslöffelsoy sauce
 cooked rice hot
die Zubereitung:

In a 10-inch skillet over medium-high heat, in hot oil, cook chicken, 1/2 at a time until browned. Add onion and peppers. Cook for 5 minutes or until vegetables are tender-crisp.

Stir in soup, water and soy sauce. Heat to boiling. Reduce heat to low. Cover, simmer for 5 minutes or until vegetables are tender. Serve over rice.


Anmerkungen zum Rezept:
keine