Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Esslöffel | vegetable oil |
1 x ca. 450 g | Boneless, skinless chicken thighs or breasts, cut into strips |
1 klein | Onion, cut into 1" squares |
1 mittel | Green or sweet red pepper, cut into 1" squares |
10 1/4 x ca. 30 g | Campbell's Cream of Broccoli Soup |
3 Esslöffel | water |
1 Esslöffel | soy sauce |
| cooked rice hot |
In a 10-inch skillet over medium-high heat, in hot oil, cook chicken, 1/2 at a time until browned. Add onion and peppers. Cook for 5 minutes or until vegetables are tender-crisp.
Stir in soup, water and soy sauce. Heat to boiling. Reduce heat to low. Cover, simmer for 5 minutes or until vegetables are tender. Serve over rice.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |