Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheesy Potato Skins
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 mittelbaking potatoes
 vegetable oil
 salt seasoned
1 Tassecheddar cheese shredded
6 ScheibeBacon, cooked and crumbled
die Zubereitung:

sour cream, jalapenos, and picante sauce optional

Preheat oven to 400F.

Scrub potatoes thoroughly and rub skin with oil. Bake for 1 hour or until done. Allow potatoes to cool to touch. Cut in half lengthwise. Carefully scoop out pulp, leaving 1/4- to 1/8- inch shells. (Save pulp for another recipe). Cut skins in half crosswise and deep fry in hot oil for 32 minutes until lightly browned. Drain on paper towels. Place skins on a baking sheet. Sprinkle with salt, cheese, and bacon. Place under broiler until cheese melts. Serve with sour cream, jalapenos, and picante sauce.

Forum, 1986. Isbn 0-961917-0-0 Posted by: Karin Brewer, Cooking Echo, 8/92


Anmerkungen zum Rezept:
keine