Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheesy Enchilanda Casserole
Zutaten für 10 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gExtra lean ground beef
1 mittelBell pepper chopped
cloves garlic minced
16 x ca. 30 gBlack beans drained
16 x ca. 30 gtomato sauce
16 x ca. 30 gStewed Tomatoes; Mexican Style
1 TassePicante Sauce; med. hot
1 Teelöffelground cumin
1/2 Teelöffelgarlic salt
Corn Tortillas
1/2 Tassered onions chopped
1/2 TasseRipe olives
1 TasseNonfat cheddar cheese; shredded
1/4 Teelöffelonion powder
1/4 Teelöffelgarlic powdered
 Lettuce shredded
 Fat-free sour cream
 Fresh Tomato; chopped
die Zubereitung:

Brown meat with pepper, onion and garlic; drain. Add beans, tomato sauce, stewed tomatoes, picante sauce, cumin, garlic salt, and garlic powder and onion powder. Simmer 15 minutes. Spoon small amount of meat mixture in 13x9 baking dish. Top with tortillas. Top with half the remaining meat mixture; sprinkle with cheese and olives. Repeat (except for cheese). Cover tightly with aluminum foil. Bake at 350" for 20 minutes. Remove foil and top with remaining cheese. Bake uncovered for 5 minutes. Top with lettuce, tomato, sour cream and additional picante sauce.


Anmerkungen zum Rezept:
keine