Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cabbage Rolls and Sauerkraut
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 grossHead cabbage
1 1/2 x ca. 450 gground beef
1 x ca. 450 gGround lean pork shoulder
1/2 kleinOnion chopped
egg
Sprinkle of dry parsley flakes
1 Prisenutmeg freshly grated
 salt
 pepper
3/4 TasseMinute rice
2 Dose(large) sauerkraut; (or amount you need for 8 people)
die Zubereitung:

Parboil head of cabbage so leaves separate in whole pieces. Just boil them long enough so they roll easily. Mix all other ingredients, except sauerkraut, together; add enough water to be fairly soupy (a little moister than meat loaf). Place about 2 tablespoons of meat mixture on each cabbage leaf, roll and tuck in the ends. Place rolls, flap side down, in a large pot. Cover with sauerkraut, cover pot and simmer 1-1/2 hours. Serves 8.

From <A Taste of Louisiana>. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept:
keine