Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Bolognese Pasta Sauce
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gMinced meat; (beef or pork or mixed)
onions diced
Cloves garlic chopped
1 DoseMushrooms; (or fresh), cut into small pieces
1 grossCan tomatoes; chopped
Cube beef stock
 salt
 pepper
 nutmeg
 oregano
die Zubereitung:

Fry onion and garlic in oil, then add meat and fry until brown. Add mushrooms, tomatoes, stock and some water (app. 1/4 l), and simmer for about 20 minutes. Season with salt, pepper, nutmeg and oregano. Serve over any kind of pasta and sprinkle grated Parmesan cheese on top.


Anmerkungen zum Rezept:
keine