Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Baby Hot Browns
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Chicken bouillon cube
1/4 Tassewater hot
3/4 TasseHalf-and-half
3 Esslöffelbutter unsalted
2 Esslöffelflour
1 Tasseswiss cheese grated
Strips of bacon (cooked and
 Crumbled)
1 grossonion thinly sliced
6 x ca. 30 gCooked turkey, thinly sliced
18 ScheibeSmall french bread
 parsley
die Zubereitung:

Dissolve bouilon cube in hot water, and half and half in a saucepan, melt butter and add flour. Whisk and cook until mixture is frothy and raw flour taste is gone. While stirring, add the bouillon mixture. Stir constantly with a whisk until the sauce thickens and begins to bubble. Add Swiss cheese and stir until smooth (add water and heat if sauce needs to be thinned) Assemble hot browns by placing turkey and onion on each bread slice. Top with sauce and crumbled bacon. Heat at 350 degrees for 10 minutes. Garnish with parsley.


Anmerkungen zum Rezept:
keine