Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Alfredo Sauce over Fettuccine Ff
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
12 x ca. 30 gFettucine; uncooked, Ff or 16 ozs fresh, Ff
 white wine dry
3 grosscloves garlic minced
1/4 TasseRed bell pepper; fine chop
1/4 TasseGreen onions; slice
1/4 TasseParsley; fresh, chop, or 1 tb dry
1 Esslöffelflour
12 x ca. 30 gskim milk evaporated
1/2 TeelöffelBasil leaf
1/4 TeelöffelOregano leaves
1/4 TasseNutritional yeast; parmesan
die Zubereitung:

doneness as directed on the package. Drain; keep warm. Meanwhile, saute garlic in wine ; cook for 1 minute. Add bell pepper, onions, parsley and flour; cook and stir for 1 minute. Gradually stir in milk until blended. Bring to a boil, stirring constantly. Cook for 3 to 5 minutes, or until sauce boils and thickens, stirring frequently. Remove from heat; stir in basil and oregano. Add cooked fettuccini; toss gently to coat. Sprinkle with nutritional yeast.

Nutrition Analysis: 310 calories, 15g protein, 50g carbohydrate, 2g dietary fiber, 0g fat, 59mg cholesterol, 180mg sodium. Dietary Exchanges: 3 1/2 Starch, 1 Fat.


Anmerkungen zum Rezept:
keine