Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Aepfelkratzet (Apple Scramble)
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
250 GrammFlour (2 cups plus 3 1/2 Tbsp)
To 4 eggs
375 MilliliterMilk (1 1/2 cups plus 1 1/2 Tbsp)
1 Prisesalt
 sugar to taste
Apples, peeled, cored, and sliced
100 GrammButter (7 Tbsp)
 Sugar for dusting
die Zubereitung:

From the Allgaeu area.

Combine the flour, eggs, milk, and a bit of sugar and salt, and stir into a smooth dough. In a skillet, melt the butter and lightly saute the apples. Pour the dough over the apples. Constantly stirring the whole with an egg turner, cook until the 'Kratzet' has browned all around. Dust with sugar, and serve.

Zeitungsverlag, Kempten. 1976. (Translation/Conversion: Karin Brewer)


Anmerkungen zum Rezept:
keine