Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
14 Carrot Golden Pie
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Whole Unbaked 9" Pastry Shell
2 TasseCooked Carrots; sieved Or Pureed
1 TasseHoney; Clover Or Orange
3/4 TasseEvaporated Milk; Undiluted
1/2 Teelöffelsalt
1 Teelöffelcinnamon
1/2 Teelöffelnutmeg
1/2 TeelöffelGinger ground
1/8 TeelöffelCloves; ground cloves
Whole Eggs; Slightly Beaten
die Zubereitung:

1. Chill pastry shell while you make filling.

2. Combine carrots, honey, milk, salt and spices.

3. Stir in slightly beaten eggs, blend well, and pour into pastry shell.

4. Bake in 400 degrees for 40 to 45 minutes, until knife inserted near edge of pie comes out clean.

5. Filling may be slightly quivery in center.

6. Cool on wire rack 30 minutes, then chill.

7. Top each serving with lightly whipped cream, sour cream or ice cream Yield 6 to 8 servings.


Anmerkungen zum Rezept:
keine