Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Empanadas de fruta
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Dough
6 Tasseflour
1 Teelöffelsalt
1 Esslöffelsugar
3/4 Tasseshortening
1 1/2 Tassewater
Fruit Filling
20 x ca. 30 gMixed Dried Fruit
1/2 x ca. 450 graisins
3/4 Tassesugar
1/2 Teelöffelcloves
1 Teelöffelcinnamon
1/2 Teelöffelnutmeg
1 TassePinon Nuts (Other Nuts Ok)
die Zubereitung:

Mix flour, salt and sugar; add shortening and mix well. Add beaten egg to water and then to dry mixture. Dough should be soft but not sticky. Make small balls of dough. Roll out to 5 inches diameter and 1/8" thick. Place a heaping teaspoon of filling on half of rolled out dough turning other half of dough over and pressing edges together. Pinch edges between thumb and fore finger giving the dough a half-turn. Fry in deep fat until golden brown. Drain. To make fruit filling, add enough water to cover the dried fruit and raisins. Cook over low heat until tender. Add sugar, spices, and nuts. Mix until well blended. (A 21 oz. Can of fruit pie filling can be substituted for the fruit filling.)


Anmerkungen zum Rezept:
keine