Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Nipponese Chicken Wings
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gChicken wings; tips cut off
Marinade
2 EsslöffelSake' or white wine
2 Esslöffelsoy sauce
1 EsslöffelGinger root minced
Sauce
cloves garlic minced
1 EsslöffelGinger root minced
4 Esslöffelsoy sauce
2 Esslöffelvinegar
1 Esslöffelsugar
1 Esslöffelsesame oil
Stalks green onion; finely chopped (up to 3)
 To Taste Tabasco sauce; optional
die Zubereitung:

Soy-sauce based chicken wings, hot or mild, can be a great appetizer for your party. Marination takes some time but the rest is very easy to prepare. Then beer or sake would be mighty good.

Marinate chicken wings at least 1 hour. Drain off the marinade and bake the wings at 400F on the top shelf of the oven for about 40 to 60 min. Turn the wings a couple of times while baking. Arrange the chicken wings on a plate and pour the sauce over the wings. Cheers!

~ - recipe courtesy of Hiroyuki Sato (71461.2100@compuserve. Com)

Suggested Wine: Japanese beer or Sak?


Anmerkungen zum Rezept:
keine