Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Vegetable Bisque With Seafood
Zutaten für 7 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 TasseFrozen whole kernel corn
 Thawed and divided
2 Tassechicken broth low sodium
 Divided
1 Esslöffelolive oil
1 Tasseonion chopped
1 Tassegreen bell pepper chopped
1 Tassered bell pepper chopped
1 Tasseskim milk
3/4 x ca. 450 gMedium fresh shrimp
 Peeled
1/4 Tassecilantro chopped, fresh
1/4 Tasseparsley fresh, chopped
1/4 Teelöffelsalt
1/8 Teelöffelpepper
die Zubereitung:

Combine 2 cups corn and 1 cup broth in a blender; cover and process until smooth. Set pureed corn aside.

Heat oil in a large saucepan over medium heat. Add onion and next 2 ingredients; saute 5 minutes or until tender. Stir in pureed corn mixture, remaining 1 cup broth, and milk; bring to a boil. Cover, reduce heat, and simmer 5 minutes.

Add remaining 1 cup corn, shrimp, and remaining ingredients; cover and simmer 5 minutes or until shrimp is done. Yield: 7 cups (serving size: 1 cup).


Anmerkungen zum Rezept:
keine