Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
6 mittel | onions |
1/4 Tasse | bread crumbs fine, dried |
2 Esslöffel | parmesan grated |
1 1/2 Esslöffel | butter or margarine, melted |
1 Esslöffel | parsley fresh, minced |
1 Teelöffel | Commercial steak sauce |
1/4 Teelöffel | salt |
1/8 Teelöffel | pepper |
| Pinch of ground cloves |
Peel onions and cut a thin slice from tops; discard slices. Cook onions in boiling water to cover 8 to 10 minutes or just until tender; drain. Remove centers of onions, leaving 1/2 inch shells intact; chop centers.
Combine chopped onion, breadcrumbs, and remaining ingredients in a small bowl, stirring well. Stuff onion shells with breadcrumb mixture. Place stuffed onions in a lightly greased 8 inch square baking dish.
To Store: Cover and refrigerate up to 24 hours.
To Serve: Bake, covered, at 350°F for 25 to 30 minutes or until tender. Yield: 6 servings Typed in MMformat by cjhartlin@email. Msn. Com
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |