Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Zucchini with Corn and Peppers
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 Esslöffelbutter or margarine
1 1/2 x ca. 450 gZucchini; cut in 1/2" cubes
1 1/2 TasseUncooked corn; cut from 3 ears or
Frozen (10 oz pkg) corn; thawed
Red or green bell pepper; seeded and chopped
1 mittelOnion chopped
Clove garlic; minced or pressed
 salt
 pepper
die Zubereitung:

Melt butter in a wide frying pan over medium-high heat. Add zucchini, corn, pepper, onion, and garlic. Cook, stirring frequently, until most of vegetable liquid has evaporated and vegetables are crisp-tender (about 5 minutes). Add salt and pepper to taste.


Anmerkungen zum Rezept:
keine