Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
English Toffee (Morton)
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Tassesugar
2 Esslöffelvinegar
1/4 Tassewater
1 Tassebutter
1/4 TasseSafeway gourmet golden syrup
die Zubereitung:

Combine all ingredients in large saucepan. Bring to a boil, stirring until all dissolved, then boil without stirring until the mixture is dark golden. Test by spooning a few drops into a cup of cold water. The toffee is done when it hardens at once into a crisp ball. Take off heat and pour into a flat oiled pan to make a layer about 1/2 inch thick. When toffee is tepid, score into squares, and when cool break with a hammer and store in an airtight container. Makes about 1.5 pounds. S.

Mrs. Thomas H. Morton


Anmerkungen zum Rezept:
keine