Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Valerie Bertinelli's Cheesecake
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 Crust
1 Tasseall-purpose flour
egg beaten
4 Esslöffelsugar
1/4 TasseButter melted
 Filling
8 x ca. 30 gcream cheese
1/2 Tassesugar
Lemon juice
1 Teelöffelvanilla extract
1 Esslöffelflour
eggs beaten
2 Tassemilk
 cinnamon
die Zubereitung:

Mix together all crust ingredients in a 9x9" baking pan. Pat bottom and sides to make an even layer. Refrigerate while preparing filling. Cream together cream cheese and sugar until fluffy. Add remaining ingredient except cinnamon, beating well until ingredients are completely blended. Pour over crust in pan. Sprinkle top with cinnamon. Bake in preheated 350~ oven 1 hour. Turn oven off, leaving door open halfway. Let cheesecake remain in oven 1/2 to 1 hour longer.

of 1 small can cherry pie filling in crust before adding filling.

Bake as directed.


Anmerkungen zum Rezept:
keine