Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
6 | (8-oz) lobster tails -or |
| Shrimp |
6 Esslöffel | butter |
1/4 Tasse | flour |
1/8 Teelöffel | nutmeg |
1 Prise | paprika |
1 Teelöffel | salt |
3 Esslöffel | sherry |
2 Tasse | milk |
1/4 Tasse | cheese grated |
Boil and dice lobster. Melt butter in large skillet; stir in flour, nutmeg, paprika, salt and sherry. Slowly add milk, stirring constantly, until thick. (You may need more milk.) Add lobster (or same amount of shrimp). Put in large casserole, sprinkle cheese on top, then paprika. Broil until cheese melts or bake at 450 until cheese melts. Serve over rice.
Mrs N.R. Hosey (Judy)
Marvell, Ar
From the book <High Cotton Cookin'>, Marvell Academy Mothers Assn, Marvell, Ar 72366, Isbn 0-918544-14-9, downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |