Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
6 mittel | Baking apples; (to 8), washed and cored |
1/4 Tasse | light brown sugar |
1 Teelöffel | cinnamon |
1/2 Teelöffel | nutmeg |
2 Esslöffel | butter or margarine |
1/2 Tasse | water |
1/2 Tasse | Whipping cream; (opt'l.) |
2 Esslöffel | sugar powdered |
| Nutmeg; (opt'l.) |
Fill centers of apples with sugar; place in crockpot. Sprinkle with cinnamon and nutmeg and dot with butter. Add water, cover and cook on low for 7 to 9 hours or on high for 2 1/2 to 3 1/2 hours.
When ready to serve, whip cream until it is stiff and holds soft peaks. Add powdered sugar, beating in well. Remove apples from cooker and serve each with a dollop of whipped cream and a sprinkling of nutmeg, if desired.
fill the centers of the apples.
Talk Tkl Chat Room Recipes - 02-03-98
Recipes from The Kitchen Link, http://www. Kitchenlink. Com
98, converted by MM_Buster v2.0l.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |