Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Spaghetti Alla Carbonara #2
Zutaten für 4-6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Esslöffelbutter
3 Esslöffelolive oil
1/3 x ca. 450 gPancetta; cut into thin strips
3 ScheibeCanadian bacon; roughly chopped
1 Tassewhite wine
1 Esslöffelsalt
1 x ca. 450 gspaghetti dried
egg yolks
1/4 TasseParmigiano-reggiano; freshly grated
1 Esslöffelsalt
1/2 Teelöffelpepper
2 Esslöffelitalien parsley finely chopped
die Zubereitung:

Heat butter and 2 tablespoons olive oil in skillet over medium heat. When butter melts, add pancetta and Canadian bacon. Cook until pancetta is browned but not crisp. Add white wine. Cook until wine reduces by half. Set aside.

Cook spaghetti with remaining 1 tablespoon olive oil in plenty of salted boiling water until al dente.

Meanwhile, beat egg yolks with 2 tablespoons Parmigiano-Reggiano, salt and pepper in large bowl.

Drain spaghetti when cooked and immediately pour over egg-cheese mixture. Add pancetta-Canadian bacon mixture. Toss, making sure to coat spaghetti evenly.

Add remaining 2 tablespoons Parmigiano-Reggiano and Italian parsley. Toss again and serve.


Anmerkungen zum Rezept:
keine