Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
#989441 ox - tail soup
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 1/2 To 3 lbs. ox-tails (lean)
To 5 med. wh. potatoes,
 Peeled, Diced
10 x ca. 30 gPkg. frozen mixed
 Vegetables
6 x ca. 30 gtomato paste canned
 Lg onion (opt.)
To 3 tbsp. soy sauce (opt.)
 salt
 pepper
 Meat tenderizer (opt.)
die Zubereitung:

Preparation : Ox-tails are to be rinsed, cleaned of hair, then boiled in enough water to cover with salt, pepper and meat tenderizer added. After about 1 1/2 to 2 hours, add all remaining ingredients. *Cook for approximately another 1/2 hour. Serve as a soup or over white rice. *Cook over medium heat in a covered pot. Serves 4 to 6.


Anmerkungen zum Rezept:
keine