Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Yucatanstyle Chicken Skewers W/papayatomatillo Salsa (Gr)
Zutaten für 9 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 TasseYucatan marinade
Skinless and boneless chicken thighs
1 mittelJicama, julienned
36 Six-inch skewers, soaked
2 TassePapaya tomatillo salsa
die Zubereitung:

Rub the marinade into the chicken thighs. Cover the chicken and refrigerate for 4 to 6 hours or overnight. Prepare a wood or charcoal fire and let it burn down to embers.

Thread each piece of chicken onto 2 skewers so that the meat stays flat on the grill. Grill for about 4 minutes on each side or until done to taste. Serve with PapayaTomatillo Salsa.


Anmerkungen zum Rezept:
keine