Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Baked Cranberry Squash - GGhol
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 grossAcorn squash, split length
 Wise and seeded
1 Tassepear chopped
1/2 TasseRaw cranberries (fresh or
 Frozen)
3 EsslöffelUndiluted orange juice
 Concentrate
3 EsslöffelHoney or Maple Syrup
1 1/2 Teelöffelcinnamon ground
1/2 Teelöffelallspice gound
die Zubereitung:

Preheat oven to 400 degrees. Place squash cut side up on foil-lined baking sheet. In a large bowl, combine pear, cranerries, orange juice concentrate, honey or syrup, cinnamon and allspice. Spoon mixture into squash cavities. Use any extra liquid to brush cut edges of squash. Bake 45 minutes to 1 hour, or until squash is soft. Serve hot. Serves 4. Per Serving: 126 calories; 3 g. protein; .5 g. fat; 4 mg carbohydrate; 0 cholesterol; 4 mg.


Anmerkungen zum Rezept:
keine