Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 x ca. 450 g | Hawaiian fish* |
1/4 Tasse | cilantro finely chopped |
| Fresh cilantro sprigs |
| salt |
1 | Large firm-ripe banana |
1 Teelöffel | Sesame Oil oriental |
1/2 Tasse | golden raisins chopped |
2 Teelöffel | cilantro chopped, fresh |
1 Teelöffel | lemon peel grated |
1 Teelöffel | Japanese chili spice |
* - cut into 6 equal portions (see cooking basics)
Pat fish with chopped cilantro and saute (see cooking basics). Set fish on 6 warm plates; spoon salsa alongside. Add cilantro sprigs and salt to taste.
*** Thai Banana Salsa ***
1. Peel and halve lengthwise banana. In a nonstick 10-12" frying pan over high heat, brown banana well in sesame oil, about 8 minutes.
2. Chop banana. Mix with raisins, cilantro, lemon peel and Japanese chili spice.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |