Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Hawaiian Fish with Thai Banana Salsa
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gHawaiian fish*
1/4 Tassecilantro finely chopped
 Fresh cilantro sprigs
 salt
Thai Banana Salsa
Large firm-ripe banana
1 TeelöffelSesame Oil oriental
1/2 Tassegolden raisins chopped
2 Teelöffelcilantro chopped, fresh
1 Teelöffellemon peel grated
1 TeelöffelJapanese chili spice
die Zubereitung:

* - cut into 6 equal portions (see cooking basics)

Pat fish with chopped cilantro and saute (see cooking basics). Set fish on 6 warm plates; spoon salsa alongside. Add cilantro sprigs and salt to taste.

*** Thai Banana Salsa ***

1. Peel and halve lengthwise banana. In a nonstick 10-12" frying pan over high heat, brown banana well in sesame oil, about 8 minutes.

2. Chop banana. Mix with raisins, cilantro, lemon peel and Japanese chili spice.


Anmerkungen zum Rezept:
keine