Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Thai Cucumber Salad
Zutaten für 5 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Medium-sized cucumbers
1/2 TasseVery finely minced red
 onions
1/2 Teelöffelsalt
2 Teelöffelsugar
1/4 Tassecider vinegar
1/4 TasseFreshly minced cilantro
Optional
1/2 TasseFinely mined red or green
 Bell pepper
1 kleinRed serrano chili, seeded
 And cut into very thin
 Strips, or crushed
 Red pepper
 Sprigs of cilantro
die Zubereitung:

1) Peel and seed the cucumbers. Cut into quarters lengthwise, then into thin slices.

2) Combine everything except the serrano chile and cilantro sprigs into a medium-sized bowl. Mix gently. Cover tightly, and let marinate in the refrigerator at least 4 hours.

3) Serve cold. Top with thin strips of red serrano chili and sprigs of fresh cilantro, if desired, shortly before serving.

Fatfree Recipe collections copyrighted by Michelle

Smith, S.Smith34, TXFT40A@Prodigy. Com using Mmconv.

1.80ss


Anmerkungen zum Rezept:
keine