Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Red Cabbage Salad
Zutaten für 5  Menge anpassen
die Zutaten:
3/4 TasseCider Vinegar;
1/4 TasseCold water;
1 TeelöffelCrushed dried tarragon;
 Sugar substitute to 4 teaspoons sugar
2 TasseCabbage; shredded
1 TasseCelery; finely chopped
1/2 TasseOnion; chopped
die Zubereitung:

Combine vingar, water, salt, and tarragon; heat almost to a boil. Remove from heat, add sweetener, and stir to dissolve. Mix vegetables, then pour vinegar mixture on top. Toss gently several times to mix well. Cover bowl and chill for a few hours. (I didn't have red cabbage, but cabbage is cabbage.)

Food Exchange per serving: 1 Vegetable Exchanges; Cal: 21; Cho: 7g; Pro: 1g; Sod: 220mg; Low-sodium diets: Modify Miracle Red "French" Dressing as directed.

Hess, R.D., M.S., and Katharine Middleton.

Brought to you and yours via Nancy O'Brion and her Meal Master


Anmerkungen zum Rezept:
keine